Portfolio

Penavision

Pena valoissa

Minkätyyppistä

Kuvaukset, editoinnit, koko paketti.

Hommissa

+20 vuotta

missä

Pirkanmaa
Tampere

Mihin

Mihin vaan

Pekka ”Pena” Korhonen, Penavisionin perustaja, aloitti videoiden tekemisen jo pienenä poikana alkaessaan kuvaamaan ja editoimaan lumilautailu- ja skeittivideoita. Vuosien saatossa on kehittynyt taidot, erottuva tyyli ja tekemisen tehokkuus. Nykyään kokemusta on kertynyt monipuolisesti muun muassa eri alojen yritysvideoista, TV-spoteista, musiikkivideoista, some-mainosvideoista, tuote-esittelyistä ja dokumentaarisista projekteista. Monet projektit hoituvat kustannustehokkaasti yhden miehen voimin, mutta videon niin vaatiessa mukaan tulee yhteistyökumppani Mainostoimisto Sumomassive. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva video!

Esimerkkejä

yritysvideot

Yrityksesi ansaitsee videon, joka erottuu edukseen. Tärkeää on laadukas kuva, mikä näyttää yrityksesi parhaat puolet. Video voi olla esimerkiksi mainostyylinen tai vaikka yrityksesi esittelyvideo.  

Tuote-esittelyt

Tuotteesi voidaan esitella monella tavalla, esimerkiksi näyttämällä tuote käytössä tai studiotyylisessä lavasteessa. Tuotevideo voi olla tunteita herättävä tai ominaisuuksia korostava, riippuen tuotteesta. Tuotevideot voidaan spiikata tai tehdä vain ääniä ja musiikkia hyödyntäen. Tapoja on monia, niin on myös tuotteita. Ota yhteyttä ja mietitään miten sinun tuotteesi kannattaa esitellä.

Ravintolat

Ravintolat elävät hetkessä ja sesonkien mukaan. Erilaisten mainoskampanjoiden tarve on ravintoloissa jatkuvaa ja nopeat, lyhyet ja kustannustehokkaat mainosvideot ovat iso osa kampanjointia. Lyhyet maksimissaan 15 sekunnin videot ovat parasta markkinointia lyhyissä ja vain hetken kestävässä kampanjoinnissa. Videot voidaan toteuttaa ravintolassasi näyttämällä siitä parhaat puolet, tai rakentamalla paikalle studiotyylinen lavaste. Tuotteita voidaan kuvata myös yhteistyökumppanini studiolla Lempäälässä.

musiikki ja tapahtumat

Penavision on tehnyt lukuisia musiikkivideoita sekä kuvannut monia tapahtumia. Näihinkään ei tarvita isoa budjettia, suurin osa musiikkivideoista on syntynyt kahden päivän työmäärällä, laadusta tinkimättä. Tapahtumat voidaan dokumentoida todella monipuolisesti ja leikata materiaalista erilaisia videoita.

dokumentaariset videot

Penavision on kuin kala vedessä myös dokumentaarisissa projekteissa. Esimerkiksi Sport Anglers Finlandin mukana Espanjassa ”Pena” istui kajakissa viisi päivää, josta syntyi The Perchzilla Video. Penavision työstää myös parhaillaan täysipitkää Pauanne dokumenttia.